2014. 11. 15.

Kritika #1 - Hiányzó Darab

Kinézet:
Fejléc:
Nekem nem annyira tetszik, a helyedben lecserélném. Nem tetszik a textúra mintája, és hogy Patricia-t ennyire elhalványítottad. A textúra királykék színe sem megy annyira szerintem a blog szín világához. A cím betűtípusát se annyira találtad el.

Design:
Maga a design egyébként tetszik, jók a szín összeállítások. A modulok is jó sorrendbe vannak, ha nagyon bele akarok kötni, akkor azt mondom, hogy az Archívimot és a "Magamról" modult megcserélném. A betűtípus is teljesen jó, nem csicsás, de a történet témája nem is igényli. Tetszik még a szereplős modul. Az idézetek felkeltik a látogatók figyelmét a titokzatossággal, de valamit azért mégis sejtet.
Ügyes munka!:)

Történet:
Nagyon jó a témája. Nem sablonos. Izgalmasnak ígérkezik ez a rendőr téma. A prológus nem is túl hosszú és nem is túl rövid, felkeltette az érdeklődésemet. Végre nem egy gimis blog, amiben már a harmadik fejezetnél összejönnek az emberek. Persze itt is lesz szerelem, ahogy látom, de úgy tűnik nem olyan unalmasan nyálas stílusban, hanem az alapsztorinak köszönhetően izgalmas lesz. Remélem tényleg így lesz, egy nagyon jó kis történetet lehet kerekíteni az egészből.
A szereplőkről még nem sok mindent tudhattunk meg, de ha ügyes vagy nagyon szépen felépíted majd a karaktereket. Bár ahogy eddig megismertem Zacharyt azt kell, hogy mondjam tetszik.
Ryan Gosling egyébként az egyik kedvenc színészem és még egy blogon se láttam, úgyhogy ezért külön pirospont. Emma Watsont már több helyen is láttam, de nem mondható egy agyonhasznált szereplőnek, úgyhogy itt sincs gond.
Amit még észrevettem Zachary vezetékneve. Különösen tetszik a "Miller" választás, mert elég rendőrös, és jól hangzott, mikor Nate így szólította.
Összességében egy jó kis prológust olvashattam, könnyedebb hangvétellel, ami egyébként nem is baj.

Helyesírás:
Itt egyetlen-egy dolog szúrt szemet. Az pedig a "De mivel...". Egyszerre a de és mivel nem használható. Vagy de vagy mivel. Erre figyelj, mert egyébként ezt a hibát elég sokan elkövetik.
Amúgy semmi mást nem találtam benne.

Összegzés:
Ha a fejlécet lecseréled, akkor szerintem nagyon jó kis blog lesz.
Szép munka!:)

A blogot ide kattintva nézhetitek meg.

*Kitti

2 megjegyzés: